Skip to content

Habitare jälleen
11.–15.9.2024

Habitare tarjoaa inspiraatiota ja elämyksiä viiden päivän ajan. Habitare tuo vuosittain yli 40 mielenkiintoista luentoa, paneelikeskustelua ja haastattelua ja yli 80 puhujaa Messukeskukseen. Tapahtuma on sisustuksen, muotoilun ja asumisen ystävien paratiisi!

Habitaren alueet

Habitaren tapahtuma-alue on järjestetty viiteen eri alueeseen esiteltävien tuoteryhmien ja teemojen mukaisesti. Habitaren alueet ovat Ahead, Folk, Decor, Antiikki & Vintage ja Habitare Pro.

Tutustu alueisiin

Teema 2023: Yhdessä / Together

”Kriisiaikoina kaipaamme turvaa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Ne sitovat meidät perheeseen, ystäviimme ja toisiimme. Lujilla sidoksilla uskallamme toimia oikein, heittäytyä, sillä tiedämme, että joku pitää kiinni.”

Lue lisää

Habitaren Kansainvälinen Ystävä 3023:

Anders Byriel

Habitaren Kansainvälinen Ystävä vuonna 2023 on tekstiiliyhtiö Kvadratin toimitusjohtaja ja Madridissa sijaitsevan IE School of Architecture and Designin professori Anders Byriel. Hän pitää tapahtumassa keynote-puheen ja valitsee mielenkiintoisimmat ilmiöt ja tuotteet Habitaren messutarjonnasta.

TUTUSTU ANDERSIIN »

Näyttelyarkkitehtuuri 2023: Slow

Habitaren vuoden 2023 näyttelyarkkitehtuurin suunnittelee Studio Joanna Laajisto. Näyttelyarkkitehtuuri Slow on kannanotto sekä rakennusalaa että yleisemmin yhteiskuntaa leimaavaa tehokkuuden vaatimusta vastaan.

Lue lisää

Näyttelyt

Habitaren inspiroivat näyttelyt esittelevät ajankohtaisimmat trendit, nousevat tekijät ja tuoreimmat muotoilun ideat.

TUTUSTU NÄYTTELYIHIN »

Tilaa uutiskirje ja liity mukaan Habitaren messuklubiin!

Tilaa uutiskirje