Habitare 2018

Suomen johtava huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare tuo yhteen alan johtavat yritykset, suunnittelijat ja muotoilun ystävät, inspiroi ja innostaa. Habitaren 2018 teema Roots – pintaa syvemmälle nostaa esiin asioiden alkuperää ja aitoutta. Teema näkyy osastoilla ja ohjelmassa sekä Habitaren näyttelyarkkitehtuurissa, jonka suunnittelee arkkitehti- ja suunnittelutoimisto Mattila & Merz

 

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare tarjoaa elämyksiä ja inspiraatiota sisustamiseen, kodin ja tilojen toiminnallisuuden ja visuaalisuuteen. Habitare nostaa myös esiin uusien suunnittelijapolvien tekijöitä, heidän ajatuksiaan ja töitään, kertoo mukana olevien yritysten tarinoita sekä herättää keskustelua asumisen ja sisustamisen ajankohtaisista teemoista.

Samaan aikaan Habitaren kanssa järjestetään Antiikki- ja Hifi-tapahtumat sekä ammattilaistapahtuma Habitare Pro.

Kas tässä: Habitaren yritykset, ohjelma ja tarjoukset!

 

Tältä sivulta löydät Habitaressa mukana olevat yritykset, ohjelmat ja tarjoustuotteet. Sydän-symbolilla voit merkitä omat tärppisi, jotka kerääntyvät Suosikit-välilehdelle.

Voit myös napata tärpit taskuusi Messukeskuksen mobiilisovelluksella, josta löydät kaikki Messukeskuksen tapahtumat ohjelmineen! Sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille.

Vinkki: voit muokata alla olevan näkymän vaikkapa listan muotoon klikkaamalla oikean puoleista ikonia, jossa kolme viivaa päällekäin!