Habitare 2019

 

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare tuo yhteen yli 55 000 sisustuksen, muotoilun ja asumisen ystävää ja satoja alan yrityksiä meiltä ja maailmalta. Tapahtuma tarjoaa näkemistä ja kokemista viiden päivän ajan: yli 40 inspiroivaa luentoa, paneelikeskustelua ja haastattelua sekä yli 80 puhujaa.

Tutustu ohjelmaan  Katso näytteilleasettajat

 

Kansainvälinen Ystävä 2019: Alberto Alessi

Kansainvälinen Ystävä vierailee Habitaressa, valitsee kiinnostavimmat ilmiöt ja tuotteet Habitaren tarjonnasta ja pitää keynote-puheenvuoron avajaispäivänä 11.9.2019.

Lue lisää

Teema 2019: Mindspaces

Tilaratkaisut, materiaalit, värit, tuoksut, valaistus ja esineistö luovat tunnetiloja ja palvelevat elämän erilaisia tarpeita. Mindspaces-teema tuo Habitareen nähtäväksi visuaalisesti vahvan kokonaisuuden, jossa kävijä pääsee osaksi tarinaa.

Tutustu teemaan

Alueet

Habitaren tapahtuma-alue on järjestetty kolmeen eri alueeseen esiteltävien tuoteryhmien ja teemojen mukaisesti. Habitaren alueet ovat Ahead, Folk ja Decor.

Tutustu

Teema-alueet

Habitaren 2019 teema-alueet ovat Habi Kids -lastenalue, valaistuksen alue Habitare Light, aloittelevien muotoiluyritysten Habitare Startup ja Tikaun kuratoima Eettinen alue.

Tutustu

Näyttelyarkkitehtuuri 2019

Habitaren 2019 näyttelyarkkitehtuurin suunnittelija on Laura Väinölä.

Lue lisää

Näyttelyt

Habitaren 2019 inspiroivat näyttelyt esittelevät ajankohtaisimmat trendit, nousevat tekijät ja tuoreimmat muotoilun ideat.

Lue lisää

Habitaren Antiikki

Habitaren Antiikki tuo yhteen antiikin, vintagen ja vanhan taiteen ystävät – asiantuntijat, keräilijät, ammattilaiset, harrastajat ja kauppiaat.

Lue lisää