Habitare 2019

 

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare tuo yhteen yli 55 000 sisustuksen, muotoilun ja asumisen ystävää ja satoja alan yrityksiä meiltä ja maailmalta. Tapahtuma tarjoaa näkemistä ja kokemista viiden päivän ajan: yli 40 inspiroivaa luentoa, paneelikeskustelua ja haastattelua sekä yli 80 puhujaa.

 

Kansainvälinen Ystävä 2019: Alberto Alessi

Kansainvälinen Ystävä vierailee Habitaressa, valitsee kiinnostavimmat ilmiöt ja tuotteet Habitaren tarjonnasta ja pitää keynote-puheenvuoron avajaispäivänä 11.9.2019.

Lue lisää

Teema 2019: Mindspaces

Tilaratkaisut, materiaalit, värit, tuoksut, valaistus ja esineistö luovat tunnetiloja ja palvelevat elämän erilaisia tarpeita. Mindspaces-teema tuo Habitareen nähtäväksi visuaalisesti vahvan kokonaisuuden, jossa kävijä pääsee osaksi tarinaa.

Tutustu teemaan

Näyttelyt

Habitaren 2019 inspiroivat näyttelyt esittelevät ajankohtaisimmat trendit, nousevat tekijät ja tuoreimmat muotoilun ideat.

Lue lisää

Habitaren Antiikki

Habitaren Antiikki tuo yhteen antiikin, vintagen ja vanhan taiteen ystävät – asiantuntijat, keräilijät, ammattilaiset, harrastajat ja kauppiaat.

Lue lisää

Konseptialueet

Habitaren 2019 konseptialueet ovat Habi Kids -lastenalue, valaistuksen alue Habitare Light, aloittelevien muotoiluyritysten Habitare Startup ja Tikaun kuratoima Eettinen alue.

Tutustu