Skip to content

Habitare 15.–19.9.2021

Habitare tarjoaa inspiraatiota ja elämyksiä viiden päivän ajan. Habitare tuo vuosittain yli 40 mielenkiintoista luentoa, paneelikeskustelua ja haastattelua ja yli 80 puhujaa Messukeskukseen. Tapahtuma on sisustuksen, muotoilun ja asumisen ystävien paratiisi!

Liity messuklubiin

Tänä vuonna juhlitaan Habitaren 50-vuotista taivalta!

Mitä kaikkea vuosien aikana on tapahtunut?

TUTUSTU HABITAREN TARINAAN

Äänestä suosikkiasi Iskun Habitare 50 -kalustemuotoilukilpailussa!

Iskun Habitare 50 -kalustemuotoilukilpailun finalistityöt on valittu! Kuusi finalistia ovat nimeltään Arkki, Giant’s kettle, Piilo, Kierto, Kapu ja Loota, ja yhteistä heille on moderni monikäyttöisyys. Kurkkaa finalistityöt ja äänestä suosikkiasi!

Äänestä

Habitaren alueet

Habitaren tapahtuma-alue on järjestetty kolmeen eri alueeseen esiteltävien tuoteryhmien ja teemojen mukaisesti. Habitaren alueet ovat Ahead, Folk ja Decor.

Tutustu alueisiin

Habitaren teema-alueet

Habitaren teema-alueet ovat Habi Kids -lastenalue, valaistuksen alue Habitare Light, aloittelevien muotoiluyritysten Habitare Startup ja Tikaun kuratoima Eettinen alue.

Tutustu teema-alueisiin

Habitaren Kansainvälinen Ystävä 2020: Joseph Grima

Lue Griman viimeisimmät kuulumiset haastattelu täältä

TUTUSTU JOSEPHIIN »

Habitaren Antiikki

Habitaren Antiikki tuo yhteen antiikin, vintagen ja vanhan taiteen ystävät – asiantuntijat, keräilijät, ammattilaiset, harrastajat ja kauppiaat.

Tutustu Habitaren Antiikkiin

Habitare Pro Lounge

Habitare Pro Lounge on Habitaressa toteutettava ammattilaisten kohtaamispaikka, jossa on mahdollisuus tavata kollegoita ja yritysten edustajia etukäteen sovituissa tapaamisissa.

Tutustu

Näyttelyt

Habitaren inspiroivat näyttelyt esittelevät ajankohtaisimmat trendit, nousevat tekijät ja tuoreimmat muotoilun ideat.

TUTUSTU NÄYTTELYIHIN »

Liity mukaan Habitare-messuklubiin – saat läpi vuoden tarjouksia ja tietoa sisustuksesta, uusista suunnittelijoista ja designista

Liity klubiin