Skip to content

Habitaren Trendinäyttely Signals

 

Habitaren elämyksellinen Signals-trendinäyttely luotaa sisustuksen, asumisen ja muotoilun tulevia trendejä ja pohtii yhteiskunnallisia ilmiöitä ja megatrendejä kolmen vaihtoehtoisen teeman kautta. Näyttelyn suunnittelevat ja tuottavat trendianalyytikko Susanna Björklund ja sisustusarkkitehti SIO Sisse Collander.

 

MAGIAA

Luonnon merkitys ihmisille on kiistaton. Urbanisoituvassa maailmassa ja poikkeusaikojen keskellä se korostuu. Emme ole ihmisinä juurikaan muuttuneet ihmisaikojen alusta. Kaipaamme kesytöntä luontoa, ja vähän magiikkaa elämään. Uudenlainen luksus on monimuotoista. Kauneus on katsojan silmässä. Kotona saa olla asioita, joita ei voi järjellä selittää.

AITO JA MERKITYKSELLINEN

Moni on joutunut pohtimaan arvomaailmaansa uusiksi. Kaiken muun epävarmuuden lisäksi ilmastonmuutos vaatii yhä järeämpiä toimia. Mikä on merkityksellistä tässä ajassa? Aidot asiat, käsintehdyt tuotteet, laadukkaat ja pitkäikäiset klassikot sekä tekijät läpinäkyvästi tuotteiden takana tuntuvat hyvältä. Miten kodissa näkyy arvomaailma?

TURVA

Turvallisuuden tunne voi olla henkistä tai fyysistä tai molempia. Viime vuosien  tapahtumien myötä sen merkitys on kaiken keskiössä. Kodin merkitys turvasatama on vain korostunut, vaikka turva merkitsee jokaiselle eri asioita. Tuotteet, joilla on historia ja tarina kiinnittävät meitä kotiin. Värit, runsaus ja tekstuurit tuovat lämpöä kotiin. Millainen koti edesauttaa hyvinvointia ja rauhoittaa?

Sukella Signals 2022 näyttelyn tunnelmaan!

Yhteistyössä