-

Bolon x Missoni – uutuusmallisto 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi

Bolon on ruotsalainen designyritys, joka tekee innovatiivisia lattiaratkaisuja julkisiin tiloihin. Kolmannen sukupolven perheyritystä johtavat sisarukset Annica ja Marie Eklund. Heidän aikanaan Bolon on muuttunut perinteisestä kudontalähtöisestä tehtaasta kansainväliseksi designbrändiksi ja -yritykseksi, jonka asiakkaisiin lukeutuvat mm. Armani, Google, Four Seasons Hotels, Chanel, Adidas, Apple ja Missoni Home.

 

 

– Olemme hyvin ylpeitä siitä, että meillä on kaikki yhden katon alla kotikaupungissamme Ulricehamnissa. Tämä erottaa meidät. Valmistamme kudelankamme itse ja meillä kierrätysasema, jossa voimme leikata ja hienontaa ylijäävän materiaalin uudelleenkäyttöön. Ja jos havaitsemme mahdollisuuden tai kiinnostavan trendin, meidän ei tarvitse odottaa. Voimme toimia välittömästi ja tarttua niihin heti, Annica ja Marie kertovat.

 

 

Bolon juhlistaa tänä vuonna 70-vuotisjuhliaan ja lanseeraa juhlavuoden kunniaksi silmiähivelevän värikkään malliston Missoni Homen kanssa. Uusi mallisto osoittaa, että myös lattiat voivat olla värimaailmoiltaan rikkaita ja siten ainutlaatuisia tuotteina.

Bolon x Missoni -juhlamallisto lanseerataan syyskuussa 2019. Lue lisää mallistosta täältä.

Bolonin lattioita pääset ihastelemaan Habitaren Signals– ja Talentshop-osastoilla, Laura Väinölän suunnittelemassa näyttelyarkkitehtuurissa Habitaren Ahead-alueella, sekä Habitare Pro -ammattilaisalueella.