Skip to content

Habitarematerials Milano -materiaalitoimittajat

COVER STORY PAINT – Ympäröi itsesi hyvällä

Cover Story on suomalainen maalibrändi, jolle maalaaminen ei ole vain remontointia vaan myös sisustamista. Cover Storyn maalit ovat turvallinen valinta sisätilojen pinnoille, sillä ne ovat muovittomia, vesiohenteisia ja hajuttomia, eikä niistä vapaudu maalaamisen aikana haitallisia VOC-päästöjä sisäilmaan. Kuratoitu väripaletti on väriammattilaisten kokoama. Cover Story tekee maalaamisesta helppoa, inspiroivaa ja vastuullista.

CWP Coloured Wood Products Oy

CWP on erikoistunut koivuviilun värjäämiseen ympäristöystävällisin menetelmin. Valmistamme ainutlaatuisella menetelmällä läpivärjättyjä viiluja, teknisiä viiluja sekä laminoituja aihioita. Väritä maailmasi CWP:n kanssa.

Durat – Vastuullinen valinta, joka näyttää hyvältä

Durat on komposiittimateriaali, jonka raaka-aineena on uusiomuovia. Tuote itsessään on sataprosenttisesti kierrätettävää. Näyttävyytensä ja kestävyytensä ansiosta Durat soveltuu muun muassa keittiöiden, kylpyhuoneiden, ravintoloiden ja myymälöiden kalusteiden valmistamiseen.
Duratin pinta on elävän kolmiulotteinen ja sen kosketustuntuma on ylellisen silkkinen ja lämmin. Durat on kiertotalouden pioneeri. Ostamme takaisin kaikki kalustevalmistuksesta yli jäävät hukkapalat ja käytöstä poistuvat Durat-kalusteet.

Johanna Gullichsen

Johanna Gullichsen tarjoaa laajan kudottujen tekstiilien malliston, joka soveltuu sekä julkisiin tiloihin että koteihin. Voimakkaista graafisista kuoseista tunnettu yritys on sitoutunut kestävään muotoiluun ja skandinaavisen tekstiiliperinteen moderniin tulkintaan. Mallisto sisältää verhoilu- ja sisustuskankaita, kodintekstiilejä sekä asusteita.

Karava

Valmistamme korkealuokkaisista raaka-aineista yksilöllisiä saunanlauteita ja -paneeleja, laadukkaita tuotteita sisä- ja ulkoverhoiluun sekä terassilautoja ja rimoja lämpökäsitellystä puusta. Karavalla on oikeus käyttää ThermoWood®-tuotemerkkiä. Voit tilata tuotteita valmiiden vaihtoehtojen lisäksi toiveidesi ja mittojesi mukaan. Karava tuntee puun!

LUONNON BETONI

LUONNONBETONI on ekologinen vaihtoehto betonille. Sementin sijaan kiviainekset sitoo yhteen polttamaton savi. Luonnonbetonin materiaalisekoitukset koostuvat luonnollisista, käsittelemättömistä materiaaleista ilman lisäaineita. Paikallisesta maaperästä ja käsityötaidosta suorituskykynsä ammentavaa Luonnonbetonia voidaan käyttää lattioissa, seinissä ja huonekaluissa luomaan ajatonta,  kestävää ja kaunista arkkitehtuuria.

Nordic Copper

Nordic Copper is the product range for architectural applications, e.g. facades and roofs, made by Aurubis. The unrivaled range of factory-applied surface treatments provides copper and brass with various stages of oxidation and patination immediately. Nordic Copper stands for individual architectural solutions, a long life cycle for buildings and a responsible legacy for future generations.

 

Novo Wood

Novo Wood on suomalainen yritys, joka on toiminut puutuotteiden parissa jo yli 20 vuotta. Witka Wood-paneelimallistomme on syntynyt Novo Woodin ja suunnittelija Ville Witkan yhteistyön tuloksena. Paneelimallisto koostuu moderneista ja nostalgisista profiileista ja eri puulajeista. Mallisto soveltuu käytettäväksi erilaisten tilojen sisustukseen niin remontoinnissa ja uudisrakentamisessa, kuin julkisissa ja yksityisissä kohteissa.

P. Rotola-Pukkila Oy

Suomen johtaviin puualan yrityksiin kuuluva P. Rotola-Pukkila Oy aloitti toimintansa vuonna 1965. Perinteisen hyllystövalmistuksen lisäksi tuotevalikoimiin kuuluu monipuolinen sisustuspaneelimallisto. Ajanmukaiset 20.000 neliön tilat, kehittynyt konetekniikka ja noin 40 puualan ammattilaista takaavat laadukkaan lopputuloksen ja toimitusvarmuuden.
Rotola-Pukkilan paneeleilla toteutat vaativammatkin kohteet tyylikkään yksilöllisesti. Aito jalopuupinta antaa elävän, lämpimän vaikutelman, jonka arvo säilyy pitkään. Laatupaneelista rakennat sisäseinät ja katot niin julkisiin tiloihin, kuin yksityisiin asuntoihin.

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola on valmistanut paperitapetteja perinteisellä painotekniikalla yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1930. Tapettimme painetaan yhä samalla painomenetelmällä kuin tehtaan alkuaikoina. Nykyisessä mallistossamme on ainutlaatuisia designtapetteja, arkistojemme aarteita eri vuosikymmeniltä sekä uusia sävytyksiä ja malleja. Pihlgren ja Ritola -tapetit painetaan Suomessa ympäristöystävällisillä, käsin sekoitetuilla liimaväreillä aidolle paperille.

SERA HELSINKI

SERA HELSINKI syntyi rakkaudesta käsityöhön ja designiin. Pohjoismainen muotoiluperinne yhdistyy etiopialaiseen käsityöhön ja vähemmistöjen voimaannuttamiseen ainutlaatuisella tavalla SERA HELSINGIN matoissa. Jokainen matto luo parempaa tulevaisuutta haavoittuville ryhmille Etiopiassa – vammaisille ja yksinhuoltajaäideille. SERA HELSINGIN tuotantoketju on alusta loppuun täysin läpinäkyvä ja ekologinen. Mattojemme maanläheiset värit ovat luonnollisia ja värjäämättömiä lampaanvillan sävyjä.

Stala

Stala on suomalainen muotoiluyritys, joka tuottaa innovatiivisia ratkaisuja funktionaalisiin kodin tiloihin. Osaamisemme ydinaluetta on ruostumattoman teräksen, suomalaisen muotoilun ja käytännöllisyyden yhdistäminen. Valmistamme Lahden tehtaallamme tuotteita, joilla on Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Stala Oy on syyskuusta 2020 lähtien ollut osa Kovinoplastika Lož Groupia.

Tulikivi

Tulikivi tunnetaan suomalaisesta ihmekivestään – vuolukivestä, jolla on arvokas historia aina kivikaudesta arkkitehti Eliel Saariseen ja tämän päivän rakentamiseen asti. Vuolukivellä on ainutlaatuinen kyky muuntautua, varata ja luovuttaa lämpöä. Vuolukiven käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja pintavaihtoehtoja on useita. Vuolukivi ihastuttaa olemuksellaan ympäri maailmaa niin tulisijoissa, kiukaissa, käyttöesineissä kuin rakennus- ja sisustuskivissä.

VM Carpet

VM Carpetin matot kudotaan edelleen pienessä Karvalan kylässä Lappajärven rannalla, niin kuin on tehty jo vuodesta 1973. Moderni tuotanto ja puolen vuosisadan mittainen kokemus ovat luoneet uniikin tavan tuottaa mattoja. Teemme jokaisen maton räätälöiden sen oikeaan muotoon ja mittaan, sopimaan tilaan ja miellyttämään ennen kaikkea maton käyttäjää. Materiaalivalikoimassa korostuvat luonnonmateriaalit, kuten villa, paperinaru, pellava ja puuvilla.